Categorieën

Over ons

For All Promotions is in Januari 2006 opgericht door 3 ambitieuze zussen.

For All is een begrip in de promo business en specialist op het gebied van bedrijfskleding. Door ervaring is For All in staat snel en resultaatgericht te werken. For All kent de weg in het aanbod van duizenden geschenken en bedrijfskleding voor diversen branches. For All is de Tom Tom in de wereld van relatiegeschenken en bedrijfskleding. Daar waar u vastloopt, heeft For All een oplossing. Want de weg kennen is één. Maar arriveren op de plaats van bestemming zeker een goede tweede.

For All is een combinatie van nuchterheid en creativiteit. Een rare combinatie. Maar wel één die aanslaat bij klanten. Bij For All hangt een informele sfeer, maar wel verrekte serieus. We werken met deskundige, ervaren mensen die goed weten hoe dit bijzondere vak in elkaar steekt.

For All werkt voor grote en kleine bedrijven. En juist door deze mix van opdrachtgevers is er ook brede kennis van de markt. Dit maakt de afhandeling efficiënt en dus kostenbesparend. For All kent zijn klanten en weet wat ze willen. Collega's op afstand is wel een typering die bij ons past. In beiden branches is For All geen onbekende. 

Heeft u nog vragen over ons bedrijf, dan kunt u altijd telefonisch (0165) 32 42 02 of per
e-mail:info@forallpromotions.nl contact met ons opnemen.